Hírlevél

Ne maradjon le eseményeinkről! Iratkozzon fel hamarosan induló hírlevelünkre.

BABÓCA baba-mama kör

Dátum: 2021. október 15.
Nap: péntek
Időpont: 10:00 - 12:00
Helyszín: Gyülekezeti terem
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi utca 1.

Leírás:

A Babóca gyülekezetünk megújult baba-mama köre. Az elnevezés nem csak a kisgyermekes családok körében jól ismert magyar rajzfilm főszereplőjét, Babócát, a katicakislányt takarja, hanem egy mozaikszó is: BABák Órája Céltudatos Anyukákkal. Babóca alkalmainkon meghitt, családias légkörben szeretettel várjuk a kisgyermekeket nevelő édesanyákat „babócáikkal” együtt. Foglalkozásainkon lehetőség van az édesanyáknak kötetlen beszélgetésre, igeolvasásra, imádságra. Ezáltal jobban megismerhetjük Istent, egymást és a gyerekek is jót játszanak egymással otthonos közegben. A Babóca kiegészült RINGATÓ foglalkozásokkal is 2021 őszétől! Várunk szeretettel minden Kedves Érdeklődőt!

Mi az a Péter project?

„Te Péter vagy, és én ezen a kősziklán építem majd fel egyházamat, és a pokol kapui sem fognak diadalmaskodni rajta.” (Mt 16,18)

Ez a rész a legfontosabb gyülekezeti események tervezetét mutatja be kronologikusan, amelyek meghatározzák gyülekezeti évünket. Ezek az alkalmak bár nyitottak, főként az egyházi év rendjéhez igazodnak és elsődleges célközönség a gyülekezetünkhöz tartozók köre. A nyitottságot vice versa azonban jól jellemezi például a BABÓCA programunk, valamint a tematikus felnőtt keresztelési- és konfirmációi felkészítő, a FÜLÖP-misszió, amiről az előbbi project-terület ismertetésekor írtunk. Hangsúlyosnak tartjuk, hogy ez a missziói terület egyfajta „belmisszió”, erősítve ezzel a Krisztushoz, a református egyházhoz, és az egymáshoz való kötődést.


Tovább olvasom
Vissza az előző oldalra

Péter project további alkalmai:

https://www.hszref.hu/