Hírlevél

Ne maradjon le eseményeinkről! Iratkozzon fel hamarosan induló hírlevelünkre.

NEFELEJCS

Első alkalom Utolsó alkalom
2022. szeptember 21. 2022. december 31.
Nap: szerdánként
Időpont: 18:00 - 19:30
Helyszín: Gyülekezeti terem
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Dózsa György út 9-11.
Következő alkalom: 2022. október 5. szerda

Leírás:

Örömmel hirdetjük, hogy 2019 februárjában új bibliatanulmányozó csoport indult! Ez a NEFELEJCS. Az alkalom neve egy mozaikszó: NEgyven FELEttiek Jézussal Csoport. A csoportba szeretettel várunk minden kedves negyven feletti érdeklődőt, aki szeretné a hitét erősíteni egy nyitott, őszinte, vidám közösségben. Ismereteink elmélyítését a Szentírás közös tanulmányozása segíti. Kéthetente, szerda esténként tartjuk ezt az alkalmat, ahol egy-egy igeszakaszt vagy szabadon választott, aktuális témát elemzünk együtt a Szentírásból. Itt kötetlenül és őszintén elmondhatjuk gondolatainkat. Együtt igyekszünk az Igét megérteni és azon keresztül Istent. Ezek az alkalmak jó hangulatban, olykor szabadidős programokkal, hidegebb napokon teázással egybekötve telnek. A csoport vezetője: Czető Norbert lelkész.

Mi az a Péter project?

„Te Péter vagy, és én ezen a kősziklán építem majd fel egyházamat, és a pokol kapui sem fognak diadalmaskodni rajta.” (Mt 16,18)

Ez a rész a legfontosabb gyülekezeti események tervezetét mutatja be kronologikusan, amelyek meghatározzák gyülekezeti évünket. Ezek az alkalmak bár nyitottak, főként az egyházi év rendjéhez igazodnak és elsődleges célközönség a gyülekezetünkhöz tartozók köre. A nyitottságot vice versa azonban jól jellemezi például a BABÓCA programunk, valamint a tematikus felnőtt keresztelési- és konfirmációi felkészítő, a FÜLÖP-misszió, amiről az előbbi project-terület ismertetésekor írtunk. Hangsúlyosnak tartjuk, hogy ez a missziói terület egyfajta „belmisszió”, erősítve ezzel a Krisztushoz, a református egyházhoz, és az egymáshoz való kötődést.


Tovább olvasom
Vissza az előző oldalra

Péter project további alkalmai:

https://www.hszref.hu/