Hírlevél

Ne maradjon le eseményeinkről! Iratkozzon fel hamarosan induló hírlevelünkre.

Vasárnap délelőtti istentisztelet

Első alkalom Utolsó alkalom
0000. 0. 0000. 0.
Nap: vasárnaponként
Időpont: 10:00 - 11:00
Helyszín: Hajdúszoboszlói Református Templom
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Kálvin tér 9.
Kiválasztott alkalom: 2022. január 23. vasárnap

Leírás:

A Szentírás Isten ma is érvényes, aktuális üzenetének tárháza. Isten Szentlelke által ezeket az üzeneteket keressük vasárnap délelőttönként 10 órai kezdettel a református templom istentiszteletén. Az Istennel és egymással megélt közösségünk kiemelkedő eseménye ez, amelyre teljes nyitottsággal és szeretettel várunk minden Kedves Érdeklődőt, valamint a városunkban pihenésüket töltő Vendéget!

Mi az a Péter project?

„Te Péter vagy, és én ezen a kősziklán építem majd fel egyházamat, és a pokol kapui sem fognak diadalmaskodni rajta.” (Mt 16,18)

Ez a rész a legfontosabb gyülekezeti események tervezetét mutatja be kronologikusan, amelyek meghatározzák gyülekezeti évünket. Ezek az alkalmak bár nyitottak, főként az egyházi év rendjéhez igazodnak és elsődleges célközönség a gyülekezetünkhöz tartozók köre. A nyitottságot vice versa azonban jól jellemezi például a BABÓCA programunk, valamint a tematikus felnőtt keresztelési- és konfirmációi felkészítő, a FÜLÖP-misszió, amiről az előbbi project-terület ismertetésekor írtunk. Hangsúlyosnak tartjuk, hogy ez a missziói terület egyfajta „belmisszió”, erősítve ezzel a Krisztushoz, a református egyházhoz, és az egymáshoz való kötődést.


Tovább olvasom
Vissza az előző oldalra

Péter project további alkalmai:

https://www.hszref.hu/