Hírlevél

Ne maradjon le eseményeinkről! Iratkozzon fel hamarosan induló hírlevelünkre.

Cseke Sándor (Kígyó utca)

Cseke Sándor vagyok, 1965-ben születtem. Nyíregyházán tanultam órás szakmát.1990-ben házasságot kötöttem, és a mennyei Atyám megajándékozott bennünket két gyermekkel Anitával és Petivel.

Gyermekkoromban nagymamámmal vasárnaponként jártam a református templomba. Később konfirmációs vizsgát tettem. Az egyházhoz rendszeresen 15 éve kezdtem járni, érdekelt ez az élet. Voltunk táborozni, kirándulni és ismerkedtem Isten tanításaival játékos vetélkedők keretében is. Nagyon jól éreztük magunkat, éreztük Isten jelen van életünkben. Egyre inkább megismertem gyülekezetem életét, munkáját. Később felkérést kaptam, hogy presbiterként én is szolgálatot végezzek. A kérést örömmel elfogadtam és 2006 óta végzem munkámat mennyei Atyámnak dicsőségére. Hálát adok az Istennek a gyülekezetben és életünkben tett jóságáért, gondoskodó szeretetéért. Köszönöm fantasztikus lelkészeimet, köszönöm, hogy ilyen szerető családot adott számomra.

„Magasztallak, hogy csodálatosan megkülönböztettél. Csodálatosak a te cselekedeteid! - és jól tudja ezt az én lelkem.” (Zsolt 139,14)

Cseke Sándor (Kígyó utca) - Presbiter
Vissza az előző oldalra
https://www.hszref.hu/