Hírlevél

Ne maradjon le eseményeinkről! Iratkozzon fel hamarosan induló hírlevelünkre.

Harsányi István

Tősgyökeres szoboszlói családból származom, őseim generációk óta ebben a városban éltek, ahol születésemtől kezdve napjainkig családommal lakom. Egy fiam van, aki feleségével és a fiú unokámmal szintén Hajdúszoboszlón élnek.

Szüleim, tanáraim munkára, kitartásra, emberségre és tisztességre neveltek, melyet én is igyekszem a fiamnak és a tanítványaimnak átadni Hajdúszoboszlón a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában tanárként és tagintézmény-vezetőként is. Végzettségem mezőgazdasági gépészmérnök, mérnöktanár és közoktatás vezető.

Munkám mellett kapcsolatban vagyok a mezőgazdasággal és a vendéglátással, részt veszek a Gazdakör és a Fizető Vendéglátók Egyesületének munkájában is. A Hajdúszoboszlói Református Egyházközség presbitere vagyok, jelenleg a második ciklusomat töltöm. A választópolgárok bizalmából 2002 óta tagja vagyok a képviselő testületnek.

Választott igém: „Te pedig Isten embere törekedj igazságra, kegyességre, hitre, szeretetre, állhatatosságra, szelídségre!” (1Tim 6,11)

Harsányi István - Presbiter
Vissza az előző oldalra
https://www.hszref.hu/